diumenge, 25 d’agost del 2013

Bruixes, vacances, twitter i altres animalades

Fa unes setmanes que faig més o menys vacances de blogs. Bé, més que vacances hauria de dir que vaig prendre la determinació de dosificar-me i usar cada eina d'internet pel que ha de servir: els blogs per una cosa de més durada, els emails per contactes més personals i "privats" i els twitters i facebooks per les coses més immediates.

Ara, que aviat començaré el curs i els horaris normals, encara provaré d'usar més racionalment les diferents eines perquè el dia té 24 hores. Però si bé he fet -com deia- unes certes vacances de blogs, he recuperat una eina a la que em vaig donar d'alta fa anys i no usava: el twitter.






Quan em vaig donar d'alta no li vaig veure gaire la gràcia. Però ara que he estat uns dies que els he tingut per mi, he trobat que hi havia persones que em llegien i que jo llegia a les que havia perdut la pista i que he retrobat. I com que els missatges arriben al mòbil... es pot mantenir el contacte sense haver d'estar tot el dia enganxat al pc.


És cert que alguns malalts i malaltes d'internet estem arreu (ens fa sentir Deus?) i seguim mantenint blogs, facebooks, twitters alhora i alguns i algunes encara tenen la moral de mantenir fòrums... Malalts, malalts...!

Però també és cert que "a internet hi ha de tot" i que alguns i algunes, a part d'utilitzar només una o dues eines, ja portaven altres malalties d'abans. La diferència que jo veig en les diferents eines és que als psicòpates i als trastornats els pilles -si ho fas-  a diferent velocitat: abans es delaten en les eines més impulsives, més tard en les més reflexives.

Faig aquesta introducció perquè anava a explicar una història bonica que ha sortit de twitter i no voldria donar la imatge que tot a twitter són flors i violes ni molt menys. Hi ha vida més enllà d'internet, clar. Però sovint internet ens apropa a persones que per mitjans tradicionals no coneixeríem. I ara sí, deixo ja de banda els pensaments negatius que provoquen trolls, multipersonalitats perversos i estúpids en general.



Fa unes setmanes vaig recuperar el compte de twitter i quasi d'immediat un 20% de les persones que em seguien i jo havia seguit van donar senyals de vida. Entre totes, una en especial em va semblar que teclejava amb la mateixa naturalitat i sinceritat d'anys enrere. No havíem "parlat" massa en altres temps però havia quedat un pòsit. Així que quan em va dir que feien una quedada amb gent del fòrum que administra no m'ho vaig pensar gaire. Va ser d'un dia per l'altre i vaig tenir, aquella nit i l'endemà algun dubte: desvirtualitzar-me amb només una coneguda i en un entorn foràni? El cert és que les poques vegades que m'he desvirtualitzat no m'he equivocat i he trobat la mateixa persona que "ja coneixia". I en cap cas ha estat un/una psicòpata. També hi feia que era a prop un cap de setmana sense nens i això volia dir per mi, i que no tenia cap pla previst.


Vaig arribar relativament puntual i vaig reconèixer de seguida la meva amiga que en veurem em va saludar amb un marremiau. Les altres dues persones que estaven amb ella també van ser molt amables i no vam trigar gaire a trencar el gel. Havíem quedat amb l'excusa d'una fira de la cervesa que feien a Centelles. Era un bon motiu per fer una quedada per un fòrum eròtic. Evidentment no es tractava de quedar i posar-se a follar. Per fer això potser hauríem quedat directament a la porta d'un local d'intercanvi de parelles...


Però qui ens esperava era Clavé, que té un bust davant La Violeta de Centelles.





No vam trigar a anar a la Fira de la Cervesa que començava els tasts guiats cap a la una. Vam començar el tast amb una cervesa potent, amarga. I amb la segona, més lleugera, ens vam deixar anar més en la conversa. I de què converses si ets en una trobada de gent d'un fòrum eròtic?

Doncs va ser molt agradable parlar amb naturalitat -podia ser diferent?- de sexe, de sexualitat i de sensualitat. I fer-nos broma i riure. Vam riure molt. 






Riure, abraçar-nos, usar sovint el doble sentit, mirar-nos als ulls (quins ulls la Sina...quins la Dênit...). Fer conversa trivial i fer-ne de seriosa. Multiculturaliat, multirelacionalitat, ganes de viure... Un peu d'una bruixa que t'acarona la cama, i una turgència que creix. Una cuixa embenada d'una fada aguantada amb una lligacama vermella! :) Un faunet fent malifetes així que ens despistàvem i aconseguint tastets de franc.  I tots quatre en agradable harmonia...


    






Centelles: un poble caòtic per la circulació en cotxe per a qui no el coneix. I ple de màgia i bruixeria. Que d'aquí que dos dels seus gegants siguin com són. 













No vam follar a Centelles potser perquè com diuen les males veus falten locals apropiats a la Plana de Vic. Però vam tenir tota l'estona l'erotisme a flor de pell. Fins i tot quan va bufar una mica d'airet i la més joveneta va comentar que acabava de posar les llargues sota els sostenidors... :D


Hi ha dies que et lleves en dissabte i cap al tard tens la sensació que t'han regalat un diumenge.


Després, a la tornada, vaig comprovar que el curs de conducció perillosa que vaig fer fa uns mesos havia deixat algun ensenyament: la tempesta em va enganxar de ple però vaig trigar menys tornant que anant.

Al vespre, a Salt encara va tornar a caure un xàfec amb llamps i trons. Van trucar a la porta. 

I aquest matí he piulat això:




De vegades, twitter pot donar sorpreses!





(post publicat també a la Cuca al Cau)






P.S. Al post deia que vaig quedar amb la persona que administrà el fòrum. L'endemà em va treure del meu error -via twitter- i és que la memòria em va fer una mala passada: aquesta persona és una de les que més hi ha participat però no la que l'administra. Aclariment fet.


Enllaços a webs cerveseres (les altres ja les teniu al blogroll de la dreta)

Cervesa catalana

Cervesers.cat

Cerveza artesana

Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural

Les clandestines

Ca l'Arenys

La cervesa artesana

Lo gambusí

As cervesa







3 comentaris:

Lluna ha dit...

Res com una bona estona en una millor companyia!!!

Tu si que en saps!! ;)

gatot ha dit...

Hauré de programar-me el proper cap de setmana, que torno a estar sense nens...

Lluna ha dit...

I ben fet que faràs!!!